Nieuwbouwplatform

Nieuwbouwplatform

Het Sterkplan nieuwbouwplatform is een online platform waarop alle informatie, communicatie en afhandeling rondom nieuwbouw samenkomt. Het platform helpt ontwikkelaars en gemeenten om woonwensen in kaart te brengen, gegevens te verzamelen, efficiënt te communiceren en op een makkelijke wijze woningen toe te kennen. Het platform is beschikbaar voor elke ontwikkelaar en ontwikkelende gemeente en wordt op gebruiksbasis afgenomen.

Kosteloos gebruik maken van het platform

Als gemeente of ontwikkelaar kun je op elk moment aansluiten bij het nieuwbouwplatform. Hiervoor hoeven geen gebruikskosten voor betaald te worden. Je betaalt alleen een bedrag voor de inrichting van de persoonlijke omgeving. Op het moment dat je kavels of woningen gaat uitgeven betaal je een kleine fee per object. De hoogte van deze fee is afhankelijk van het aantal objecten dat je uitgeeft. Op deze manier betaal je dus alleen voor het platform als er ook daadwerkelijk kavels of woningen verkocht worden.

Voorbeeld Ommen

Functionaliteiten

Persoonlijke woningzoeker omgeving
Een woningzoeker registreert zich in het platform en maakt hiermee zijn eigen omgeving aan. In deze omgeving vindt de woningzoeker relevante informatie en communicatie. Op het moment dat er een project of kavel in de verkoop komt wordt de woningzoeker geïnformeerd en kan de inschrijving voltooid worden.  Binnen de omgeving vult de woningzoeker zijn woonwensen in, zodat deze inzichtelijk wordt in woonwens dashboard van de beheerder.

Participatie module

Vanuit de participatie module kun je als beheerder een geïnteresseerde laten meedenken over je project. Zo kun je gemakkelijk een vragenlijst aanmaken en uitzetten en de resultaten hiervan in het woonwens dashboard aflezen.

Woonwens dashboard

In het woonwens dashboard lees je als beheerder gemakkelijk af wat de woonwensen zijn van de geïnteresseerden. Ook kun je naar eigen inzicht andere data in beeld brengen, bijvoorbeeld de huidige woonplaats en de gezinssamenstelling.

Projecten & kavels

In de beheerdersomgeving kun je projecten en kavels aanmaken die vervolgens worden aangeboden in de woningzoeker omgeving. De projecten & kavels module kan gekoppeld worden andere websites.

Inschrijving & toekenning

In het platform kun je volledig geautomatiseerd inschrijven voor kavels en projecten verwerken én kavels toekennen. De uitgangsposities zijn dat het transparant gebeurd op een efficiënte wijze.

Optie- en koop overeenkomst generator

Nadat een kavel toegekend is kun je met 1 druk op de knop een optie- en koop overeenkomst genereren en delen. Bij akkoord kan de overeenkomst digitaal ondertekend worden.

Berichten module
In de berichten module vindt alle communicatie richting een woningzoeker of een koper plaats. Hier kun je als beheerder geautomatiseerde berichten instellen en berichten sturen naar een groep mensen (bijvoorbeeld geïnteresseerden in een project), maar ook richting een specifiek persoon. Alle communicatie wordt opgeslagen, zodat je deze makkelijk kunt terugvinden.

Benieuwd geraakt? Vraag gerust een demo aan of plan een afspraak in.

Contact opnemen

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Neem contact op