Cases

Stadsbaken nieuwbouw  

StadsBaken

In het Centrum van Emmeloord aan de Noordzijde, worden 41 woningen gerealiseerd in 2 woonblokken. Een stedelijke invulling met een diversiteit aan woningtypes.

Lees meer
nieuwbouw Kwelderland  

Marktonderzoek Kwelderland

In opdracht van Janssen de Jong Bouw Noord heeft SterkPlan een marktonderzoek mogen uitvoeren voor het project Wonen in Kwelderland. Tijdens het onderzoek is de vraag geanalyseerd door het creëren van een landingspagina en promotie in de beoogde doelgroepen.

Lees meer
SterkPlan  

Digitale Informatiebijeenkomst

Een digitale bijeenkomst is een leuke en efficiënte manier om (potentiële) kopers te informeren over een project. Ook biedt het veel mogelijkheden om de kijkers te leren kennen en om input te vragen.

Lees meer
Plattegrond Landgoed de Woldberg  

Landgoed de Woldberg

Landgoed de Woldberg is een unieke ontwikkeling gesitueerd in een prachtig groen gebied onder de rook van Steenwijk. Aan het water en omringd door natuurschoon zijn 154 kavels van minimaal 2000 m² gerealiseerd.

Lees meer
nieuwbouw Smedingplein  

Smedingplein

In opdracht van M&S van Staveren heeft SterkPlan de gehele marketing en verkoop uitgevoerd. Van marktonderzoek tot branding en van promotie tot verkoop.

Lees meer
Groothuisbouw  

Customer Journey Groothuisbouw

Groothuisbouw Emmeloord is een innovatief bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen. Groothuisbouw bouwt huizen door heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Lees meer
Pionier Emmelhage  

Pionier Emmelhage

In de nieuwbouwwijk Emmelhage zijn 8 rijwoningen en 6 twee-onder-één kap woningen gerealiseerd. In opdracht van Kersing Vastgoed heeft SterkPlan een promotie campagne mogen uitvoeren om zo veel mogelijk kwalitatieve leads te genereren.

Lees meer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief