Cases

 

Houtoevers Zeewolde

Op een prachtige locatie in Zeewolde worden 13 ultra- duurzame geschakelde waterwoningen gerealiseerd.

Lees meer
 

Strategie & rebranding StartBlock

De uitdaging: het merk StartBlock hernieuwd in de markt zetten, zodat alle uitingen de sterke punten van het product uitstralen.

Lees meer
 

5 royale waterkavels

In opdracht van de Gemeente Noordoostpolder hebben we een verkoopbrochue mogen realiseren  waarop vijf royale waterkavels uitgelicht worden.

Lees meer
 

Wonen in Ommen

In opdracht van de Gemeente Ommen hebben we één centrale plek gerealiseerd die de unieke sfeer van wonen in Ommen ademt en waarop verschillende projecten en kavels gepresenteerd kunnen worden

Lees meer
Stadsbaken nieuwbouw  

StadsBaken

In het Centrum van Emmeloord aan de Noordzijde, worden 41 woningen gerealiseerd in 2 woonblokken. Een stedelijke invulling met een diversiteit aan woningtypes.

Lees meer
 

Wonen in Kwelderland

Van marktonderzoek tot succesvolle verkoop! In opdracht van Janssen de Jong Bouw Noord heeft Sterkplan de gehele marketing van het project Wonen in Kwelderland mogen uitvoeren.

Lees meer
SterkPlan  

Informatie webinar

Een digitale bijeenkomst is een leuke en efficiënte manier om (potentiële) kopers te informeren over een project. Ook biedt het veel mogelijkheden om de kijkers te leren kennen en om input te vragen.

Lees meer
Plattegrond Landgoed de Woldberg  

Landgoed de Woldberg

Landgoed de Woldberg is een unieke ontwikkeling gesitueerd in een prachtig groen gebied onder de rook van Steenwijk. Aan het water en omringd door natuurschoon zijn 154 kavels van minimaal 2000 m² gerealiseerd.

Lees meer
nieuwbouw Smedingplein  

Smedingplein

In opdracht van M&S van Staveren heeft SterkPlan de gehele marketing en verkoop uitgevoerd. Van marktonderzoek tot branding en van promotie tot verkoop.

Lees meer
Groothuisbouw  

Customer Journey Groothuisbouw

Groothuisbouw Emmeloord is een innovatief bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen. Groothuisbouw bouwt huizen door heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Lees meer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief