Ontwikkelaars

Ontwikkelaars

Sterkplan is de partner in nieuwbouw voor projectontwikkelaars. Door middel van slimme software, creativiteit, kennis van online marketing én vastgoed bieden we een Sterkplan voor elk nieuwbouwproject.

Verkoopbegeleiding

Er komt veel kijken bij het in de markt zetten en verkopen van een nieuwbouwproject. Als Sterkplan zijn we de schakel tussen de ontwikkelaar en de koper. Wij zorgen ervoor dat het product, de promotie en de verkoop naadloos op elkaar aansluiten.  Zodat het product goed afgestemd is op de vraag, er in de communicatie zoveel mogelijk spanning opgebouwd en met goede en snelle opvolging worden de leads omgezet in de verkopen.

Lees verder 

Branding & Positionering

Afgestemd op de doelgroep geven we jouw nieuwbouwproject een unieke identiteit Dit begint bij een originele naam, een pakkende slogan en een opvallende projectstijl. Vervolgens realiseren we een projectwebsite, brochure en social media kanalen en fysieke promotiematerialen.

Lees verder

Sterkplan nieuwbouwplatform

Het Sterkplan nieuwbouwplatform is een online omgeving waarop alle informatie en communicatie binnen een project samenkomt. Het platform helpt ontwikkelaars en verkopende organisaties om woonwensen in kaart te brengen, klantgegevens te verzamelen, efficiënt te communiceren en op een makkelijke wijze woningen toe te kennen.

Lees verder 

 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Neem contact op